Tato politika ochrany osobních údajů byla sestavena tak, aby lépe sloužila těm, kteří se zajímají o to, jak se jejich „osobní údaje“ (PII) používají online. PII, jak je popsáno v americkém zákonu o ochraně osobních údajů a bezpečnosti informací, je informace, kterou lze použít samostatně nebo s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktu nebo vyhledání jediné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pozorně naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak nakládáme s vašimi osobními údaji v souladu s naším webovým serverem.
Jaké osobní údaje shromažďujeme od lidí, kteří navštíví náš blog?
Když si lidé objednávají nebo se registrují na našich stránkách, podle potřeby, můžete být požádáni o zadání jména, e-mailového ID nebo jiných podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.
Kdy budeme sbírat informace?
Shromažďujeme od vás informace, když se zaregistrujete na našem webu, přihlásíte se k odběru novinek nebo zadáte informace na náš web.
Jak můžeme použít vaše informace?
Údaje, které od vás shromažďujeme, když se zaregistrujete, přihlásíte k odběru našeho newsletteru, provedete nákup, odpovíte na průzkum nebo marketingovou komunikaci, prohlížíte webové stránky nebo používáte některé další funkce webu, můžeme následujícími způsoby:
       Personalizujte své zkušenosti a umožněte nám dodat typ obsahu a nabídek produktů, které vás zajímají nejvíce.
       Chcete-li zlepšit naši webovou stránku, abychom vám mohli lépe sloužit.
Jak chráníme Vaše osobní údaje?
Nepoužíváme skenování a / nebo skenování zranitelností na standardy PCI.
Poskytujeme pouze články a informace. Nikdy nepožadujeme čísla kreditních karet.
Používáme pravidelné zjišťování škodlivého softwaru.
Nechceme použít certifikát SSL
       Poskytujeme pouze články a informace. Nikdy nepožadujeme osobní nebo soukromé informace, jako jsou jména, e-mailová adresa nebo čísla kreditních karet.
Používáme cookies?
Ano. Cookies jsou malé soubory, které web nebo poskytovatel služeb přenese na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím webového prohlížeče (pokud povolíte), který umožňuje systémům webu nebo poskytovatelům služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Například používáme soubory cookie, které nám pomáhají pamatovat a zpracovávat položky v nákupním košíku. Používají se také k tomu, abychom nám pomohli porozumět vašim preferencím na základě dřívějších nebo aktuálních aktivit stránek, což nám umožňuje poskytnout vám lepší služby. Cookie také používáme, abychom nám pomohli shromáždit souhrnné údaje o návštěvnosti webu a interakci na webu, abychom mohli v budoucnu nabídnout lepší zkušenosti a nástroje.
Používáme cookies, aby:
       Chápeme a ukládáme uživatelské preference pro budoucí návštěvy.
       Sestavte souhrnná data o návštěvnosti webu a interakcích na webu, abyste v budoucnu mohli nabízet lepší zkušenosti s webem a nástroje. Můžeme také používat důvěryhodné služby třetích stran, které sledují tyto informace naším jménem.
Můžete si vybrat, aby vás počítač varoval pokaždé, když se odesílá cookie, nebo můžete vypnout všechny cookies. To provedete pomocí nastavení prohlížeče. Protože se prohlížeč trochu liší, podívejte se do nabídky nápovědy svého prohlížeče, kde se dozvíte správný způsob úpravy souborů cookie.
Pokud cookies vypnete, neovlivní to uživatelský dojem.
zpřístupnění třetí stranou
Neprodáváme, neobchodujeme ani jinak neposkytujeme externím stranám vaše Osobně identifikovatelné informace.
Odkazy třetích stran
Občas, podle našeho uvážení, můžeme zahrnout nebo nabízet produkty nebo služby třetích stran na našich webových stránkách. Tyto stránky třetích stran mají samostatné a nezávislé politiky ochrany osobních údajů. Máme tedy žádnou odpovědnost za obsah a činnosti těchto stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránkách a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu o těchto stránkách.
Google
Požadavky na inzerci společnosti Google lze shrnout do zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny tak, aby uživatelům poskytly pozitivní zkušenosti. Https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=cs
Používáme inzerci v programu Google AdSense na našich webových stránkách.
Google jako dodavatel třetí strany používá soubory cookie k zobrazování reklam na našem webu. Použití souboru cookie DART společností Google mu umožňuje zobrazovat reklamy našim uživatelům na základě předchozích návštěv na našem webu a na jiných webech na internetu. Uživatelé se mohou odhlásit od používání souboru cookie DART tím, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamní a obsahové sítě Google.
Zavedli jsme následující:
       Remarketing s Google AdSense
       Google Reporting Impression reklamní síť
       Demografie a zájmy Reporting
       Integrace platformy DoubleClick
Společně s dodavateli třetích stran, jako je Google, používají cookies prvních stran (jako jsou soubory cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (jako je soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran k sestavení údajů o interakcích uživatelů s zobrazení reklam a další funkce reklamních služeb, které se týkají našich webových stránek.
Vyvázání:
Uživatelé mohou nastavit předvolby, jak Google inzeruje na vás pomocí stránky Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit tím, že navštívíte stránku Opt out iniciativy Network Advertising Inventory nebo pomocí prohlížeče Opt Out Browser Google Analytics.
Zákon Kalifornie Ochrana ochrany soukromí na internetu
CalOPPA je první státní zákon v zemi, který požaduje, aby obchodní webové stránky a online služby zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Dosah zákona zasahuje i mimo Kalifornii a vyžaduje, aby jakákoli osoba nebo společnost ve Spojených státech (a případně ve světě), která provozuje webové stránky shromažďující informace umožňující identifikaci osob od kalifornských spotřebitelů, zveřejnila na svém webu viditelnou politiku ochrany osobních údajů, v níž uvede přesně shromažďované informace a ty, které jsou shromažďovány jednotlivci nebo společnosti, s nimiž je sdílen. - Více na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podle společnosti CalOPPA souhlasíme s následujícími skutečnostmi:
Uživatelé mohou navštívit naše stránky anonymně.
Jakmile budou vytvořeny tyto zásady ochrany osobních údajů, přidáme na ni odkaz na naší domovské stránce nebo alespoň na první významnou stránku po vstupu na naše webové stránky.
Náš odkaz na zásady ochrany osobních údajů obsahuje slovo „soukromí“ a lze je snadno najít na výše uvedené stránce.
Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
       Na stránce ochrany osobních údajů
Můžete změnit své osobní údaje:
       Přihlášením do účtu
Jak náš web zpracovává signály Ne sledovat?
Ctíme nesledujeme signály a nesledujeme, neuskutečňujeme soubory cookie ani nepoužíváme reklamu, pokud je zaveden mechanismus prohlížeče DNS (Do Not Track).
Má naše stránky umožňují třetí strany sledování chování?
Je také důležité si uvědomit, že povolujeme sledování chování třetích stran
COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)
Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí do věku 13, zákon o ochraně soukromí online dětí (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, americká agentura pro ochranu spotřebitele, prosazuje pravidlo COPPA, které stanoví, co provozovatelé webových stránek a online služeb musí udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online.
Nemáme specifický trh s dětmi mladšími 13 let.
Dovolíme třetím stranám, včetně reklamních sítí nebo modulů plug-in, shromažďovat informace o osobních úmrtí od dětí pod 13?
Poctivého informování
Na poctivého informování Zásady tvoří páteř ochranu soukromí ve Spojených státech a pojmů, které zahrnují hrály významnou roli ve vývoji právních předpisů na ochranu osobních údajů po celém světě. Pochopení Reálná informace praxe principy a jak by měly být implementovány je rozhodující pro dosažení souladu s různými zákony na ochranu soukromí, které chrání osobní údaje.
Souhlasíme rovněž s principem individuální nápravy, který vyžaduje, aby jednotlivci měli právo legálně vykonávat vymahatelná práva vůči sběratelům a zpracovatelům údajů, kteří se nedodržují zákon. Tento princip vyžaduje nejen, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům údajů, ale také to, že jednotlivci využívají soudů nebo vládních agentur k vyšetřování a / nebo stíhání nedodržování požadavků zpracovatele údajů.