Kawijakan privasi ieu dikumpulkeun pikeun ngaladénan langkung hadé pikeun anu paduli ku kumaha 'Inpormasi Dinten Hasilna Pribadi' (PII) aranjeunna dianggo sacara online. PII, sakumaha dijelaskeun dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, nyaéta inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo inpormasi sanésna pikeun ngidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian jalma tunggal, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji jalma dina kontéks. Punten bacakeun kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu padu inpormasi diidentipikasi Pribadi anu saluyu sareng situs wéb urang.
Inpormasi pribadi naon anu kami kumpulkeun ti jalma anu nganjang ka halaman wéb blog kami?
Nalika jalma mesen atanapi ngadaptar dina situs urang, sakumaha pantes, anjeun tiasa dipenta pikeun nuliskeun nami, Id email atanapi detil sanésna pikeun ngabantosan anjeun pangalaman.
Nalika urang ngumpulkeun informasi?
Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs kami, langganan buletin atanapi ngalebetkeun inpormasi dina situs kami.
Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?
Urang tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun nalika anjeun ngadaptar, ngadaptarkeun buletin kami, ngagaleuh, ngabales survéy atanapi komunikasi pamasaran, ngotéktak halaman wéb, atanapi nganggo fitur-fitur situs anu sanés ku cara ieu:
       Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman anjeun sarta pikeun ngidinan kami pikeun nganteurkeun jinis eusi na produk kurban nu anjeun paling resep.
       Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami guna hadé ngawula anjeun.
Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?
Urang ulah make scanning kerentanan jeung / atawa scanning kana standar PCI.
Urang ukur nyadiakeun artikel na informasi. Simkuring pernah ménta nomer kartu kiridit.
Urang make Nyeken Malware biasa.
Urang ulah make hiji sertipikat SSL
       Urang ukur nyadiakeun artikel na informasi. Simkuring pernah menta informasi pribadi atanapi swasta kawas ngaran, alamat surelek, atawa nomer kartu kiridit.
Naha kami nganggo 'cookies'?
Leres. Cookie mangrupikeun file alit anu situs atanapi panyadia jasa na mindahkeun kana hard drive komputer anjeun ngalangkungan pangotéktak Wéb anjeun (upami anjeun ngamungkinkeun) anu ngamungkinkeun sistem situs atanapi panyadia layanan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun sareng néwak sareng émut inpormasi anu tangtu. Salaku conto, kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami pikeun émut sareng ngolah barang dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dipaké pikeun ngabantosan kami ngartos karesep anjeun dumasar kana kagiatan situs sateuacanna atanapi ayeuna, anu ngamungkinkeun urang masihan anjeun jasa anu ningkat. Kami ogé nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nyusun data agrégat ngeunaan patalimarga situs sareng interaksi situs sahingga urang tiasa nawiskeun pangalaman situs anu langkung saé sareng alat di payun.
Urang make cookies ka:
       Kami Ngartos sareng nyimpen kahoyong pangguna pikeun kunjungan ka hareup.
       Kompilkeun data agrégat ngeunaan lalu lintas halaman wéb sareng interaksi situs supados nawiskeun pangalaman sareng alat halaman wéb anu langkung saé di hareup. Urang ogé tiasa nganggo jasa pihak katilu anu dipercaya anu ngalacak inpormasi ieu atas nama urang.
Anjeun tiasa milih komputer ngingetkeun anjeun unggal cookie dikirim, atanapi anjeun tiasa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan pangotéktak anjeun. Kusabab panyungsi rada béda, tingali dina Menu Pitulung panyungsi anjeun pikeun diajar cara anu leres pikeun ngarobih cookies anjeun.
Upami anjeun mareuman cookies, éta moal mangaruhan pangalaman pangguna.
panyingkepan pihak-katilu
Urang ulah ngajual, dagang, atawa lamun heunteu mindahkeun ka pihak luar Émbaran Pribadi diwanoh Anjeun.
Tumbu pihak-katilu
Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk atawa jasa pihak-pihak di ramatloka urang. situs pihak-katilu ieu boga kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.
Google
Syarat pariwara Google tiasa dijumlahkeun ku Prinsip Iklan Google. Éta disimpen di tempat pikeun masihan pangalaman positip pikeun pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Urang make Advertising Google Adsense on ramatloka urang.
Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina situs urang. Pamakéan Google tina cookie DART ngamungkinkeun éta pikeun ngalayanan iklan ka pangguna dumasar kana kunjungan sateuacana kana situs kami sareng situs sanés dina Internét. Pangguna tiasa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi Google Ad sareng Kandungan Network.
Kami geus dilaksanakeun handap:
       Remarketing kalawan Google Adsense
       Ngalaporkeun gambaran Network Témbongkeun Google
       Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
       Pamaduan DoubleClick Platform
Urang marengan ngical paralatan pihak-katilu kayaning Google maké cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.
Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar baé ku kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.
California Protection Privasi Online Act
CalOPPA mangrupikeun undang-undang nagara anu mimiti di nagara éta anu meryogikeun halaman wéb komérsial sareng jasa online masang kabijakan privasi. Jangkauan hukum dugi ka saluareun California kanggo meryogikeun saha waé perusahaan atanapi perusahaan di Amérika Serikat (sareng panginten dunya) anu ngoperasikeun situs wéb anu ngumpulkeun Inpormasi Diidentifikasi Pribadi ti konsumén California pikeun masang kabijakan privasi anu jelas dina halaman wéb na anu nyatakeun persis inpormasi anu dikumpulkeun sareng jalma-jalma individu atanapi perusahaan anu mana éta dibagi. - Tingali langkung seueur di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Numutkeun CalOPPA, urang satuju kana di handap:
Pamaké bisa didatangan situs urang anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan tumbu ka dinya dina kaca imah urang atawa sakumaha minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun ramatloka urang.
Tautan Kawijakan Privasi kami kalebet kecap 'Privasi' sareng gampang dipendakan dina halaman anu parantos ditangtoskeun di luhur.
Anjeun bakal dibere beja naon parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
       Di Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami
Bisa ngarobah informasi pribadi anjeun:
       Ku logging ka akun anjeun
Kumaha carana sangkan situs urang ngadamel Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal na Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa make iklan lamun mékanisme browser teu Lagu (DNT) aya dina tempat.
Teu situs urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Éta ogé penting pikeun dicatet yén kami ngantunkeun ngalacak paripolah pihak katilu
COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)
Nalika datang ka koléksi inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun, UU Perlindungan Privasi Online Barudak (COPPA) nempatkeun kolot. Komisi Perdagangan Federal, agénsi pelindung konsumen Amérika Serikat, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu mantra naon operator situs wéb sareng jasa online kedah dilakukeun pikeun ngajagaan privasi anak sareng kaamanan online.
Urang ulah husus pasar pikeun barudak di handapeun umur heubeul 13 taun.
Urang ngantep katilu-pihak, kaasup jaringan ad atawa nyolok-in kumpulkeun PII ti barudak sahandapeun 13?
Lila-Émbaran adil
Amalan Émbaran Fair Prinsip ngabentuk tulang tonggong tina hukum privacy di Amérika Serikat jeung konsep aranjeunna kaasup geus maénkeun peran signifikan dina ngembangkeun hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Émbaran Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis sasuai jeung hukum privasi rupa nu ngajaga inpormasi pribadi.
Simkuring oge satuju kana Redress Prinsipna Pribadi anu merlukeun individu boga hak jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data na prosesor anu kalah ka taat ka hukum. Prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi oge nu individu gaduh recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.